OGD ict-diensten

OGD_logo.jpg

OGD ict-diensten 

Wij zijn ruim duizend ambitieuze en hoogopgeleide ict’ers met plezier in ons werk en liefde voor techniek. We weten wat we kunnen en zijn ervan overtuigd dat wij de toekomst hebben. We lopen altijd voorop en hechten veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit alles doen we in een losse, ontspannen sfeer. We hebben het liefst zo min mogelijk regeltjes en er is altijd ruimte voor een lolletje.

Je wordt omringd door slimme mensen die een passie hebben voor techniek. Net als jij. Mensen die hard werken, niet moeilijk doen over de klok en die successen met elkaar vieren. OGD zit vol ict’ers die met een kritische blik, creatief kijken naar ict-oplossingen en elkaar zonder aarzeling de meest uiteenlopende technische vraagstukken voorleggen. En vervolgens tot in de late uurtjes discussiëren met elkaar over het antwoord. Het is belangrijk elkaar te blijven inspireren, en je wordt dus vaak gewezen op ontwikkelingen op technisch gebied.

De ideale bijbaan

OGD is altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten op hbo- of wo-niveau. Wij hebben een flink aantal uitdagende klanten waar je behalve een goed salaris ook veel werkervaring krijgt.  

Dat helpt je na je studie bij het vinden van een vaste baan, zowel binnen OGD als daarbuiten. Ben jij een ervaren ict’er, een gedreven tweaker of heb je gewoon heel veel interesse in een baan in de ict? Dan hebben wij een toffe klus voor jou! 

Geen ervaring, wel interesse?

Ook als je geen ict-achtergrond hebt maar bijvoorbeeld wel erg geïnteresseerd bent in computers of technologie heeft OGD een bijbaantje voor je. Wij zijn namelijk ook op zoek naar enthousiaste communicatieve studenten die de digibeten van deze wereld uit kunnen leggen hoe hun computer werkt. De technische kennis die je mist kun je bij ons aanvullen met behulp van onze interne opleidingen of cursussen.